Новини та повідомлення

17.03.2022
Робота дата-центру ЮНІТ-ІС у воєнний час. Запрошуємо до співробітництва!

Шановні клієнти!

У зв'язку з військовим становищем на території України, адміністрація дата-центру ЮНІТ-ІС повідомляє про наведене нижче.

1. Дата-центр та служба клієнтської підтримки продовжують роботу відповідно до встановленого розкладу. Наше завдання забезпечувати працездатність серверів та магістральних ліній у найпростіших умовах та відновлювати можливі пошкодження інфраструктури.

2. Усі платіжні реквізити та методи електронного поповнення клієнтських рахунків працюють у штатному режимі.

3. Станом на 17 березня успішно завершено переїзд усіх потужностей дата-центру на новий сучасний серверний майданчик. Запрошуємо нових клієнтів розміщувати критично важливу серверну інфраструктуру на наші потужності.

4. Новий серверний майданчик обладнаний системами повної автономності, резервним електроживленням на 1 тиждень без електрики при повному блекауті, декількома незалежними оптоволоконними лініями, широкими каналами зв'язності із зовнішнім світом, клієнтським терміналом з доступом до інфраструктури і моніторингом.

5. У зв'язку з військовим становищем, на десятки відсотків зросли експлуатаційні витрати (вартість електроенергії, прив'язки витратної частини за зовнішніми каналами до валютного курсу), та для нормального ведення господарської діяльності компанія проводить індексацію вартості послуг. З 1 березня 2022 року всі тарифи дата-центру Юніт-ІС переглядаються на основі індивідуальних технічних особливостей клієнтів (обсяг серверного парку, сумарне споживання електроенергії, утилізація портів передачі даних). Повідомлення про коригування вартості буде зроблено у вашому особистому кабінеті або контакту з клієнтськими менеджерами компанії.

6. На час дії воєнного стану в Україні дата-центр пропонує клієнтам з регіонів з активними бойовими діями розміщення з оплати лише за накладні витрати.

Дякуємо за розуміння!

З повагою адміністрація дата-центру.

01.09.2021
Зміна тарифів на послуги дата-центру “Юніт-ІС”.

Шановні клієнти!

У зв'язку з черговим підвищенням вартості електроенергії, вимушені повідомити про зміну тарифів на послуги дата-центру Юніт-ІС.

У період 2020-2021 років. вартість електроенергії зросла більш ніж на 40%, що не змогло не позначитися на видатковій частині будь-якого ЦОД.

З 1 вересня 2021 року всі тарифи дата-центру "Юніт-ІС" підвищуються на 20%.

Коригування вартості тарифів буде здійснено автоматично у вашому особистому кабінеті.

Дякуємо за розуміння!

З повагою адміністрація дата-центру.

31.05.2018
Блокування WebMoney в Україні

Шановні клієнти дата-центру ЮНІТ-ІС,

Доводимо до Вашої інформації, що рішенням РНБО України від 02 травня 2018 року з наступним указом Президента України від 14 травня 2018 року було введено в дію заборону на роботу сервісу Webmoney в Україні, яка набула чинності з 19 травня 2018 року.

Просимо Вас здійснювати оплату послуг дата-центру іншими доступними способами оплати.

З повагою,

команда дата-центру "ЮНІТ-ІС"

www.unit-is.com

01.05.2018
З 1 по 31 травня 2018 року проводиться планова модернізація тарифних планів та умов колокації серверів, розміщених у дата-центрі

Шановні клієнти дата центру UNIT-IS!

Фінансовий відділ інформує, що з 1 по 31 травня 2018 року проводиться планова модернізація тарифних планів та умов локації серверів, розміщених у дата-центрі.

Нові ціни та умови є наслідком підвищення зовнішніх тарифів та інших експлуатаційних витрат дата-центру та дозволять привести умови розміщення у відповідність до ринкових, компенсуючи подорожчання собівартості послуг.

Після введення в дію оновлені тарифи відобразяться на сайті та в Особистому кабінеті білінгової системи відповідно до договірних умов для кожного клієнта.

ДЦ UNIT-IS, як і раніше, залишається надійним партнером із надання послуг колокації з аптаймом усіх систем на рівні 100%.

За додатковою інформацією звертайтесь до відділу обслуговування.

З повагою,

команда дата-центру "ЮНІТ-ІС"

www.unit-is.com

17.09.2017
Хостинг Дата-центру ЮНІТ-ІС посів друге місце у рейтингу ping-admin.ru

За результатами дослідження технічних параметрів хостингу світових дата-центрів сайтом ping-admin.ru, а саме за результатом дослідження швидкості передачі інформації, хостинг Дата-центру ЮНІТ-ІС посів друге місце у рейтингу з показником швидкості передачі даних – 3,83 ГБ/сек .

 

Сторінка 1 з 12