Новини та повідомлення

17.09.2015
Black Sea SummIT 2015 – перша IT-конференція в Одесі міжнародного масштабу

Дата-центр UNIT-IS виступає спонсором наймасштабнішої IT-конференції на Півдні України — Black Sea SummIT 2015. Кожен учасник отримає безкоштовний хостинг від нашого дата-центру, а переможець битви стартапів сертифікат на всі послуги дата центру.

19 вересня 2015 року в Одесі у концерт-холі «Сади Перемоги» відбудеться IT-конференція Black Sea SummIT 2015, яка збере понад 600 учасників з України, Польщі, Прибалтики, Швеції, Німеччини, Великої Британії та Сполучених Штатів. На Black Sea SummIT запрошено лідерів думок та активних діячів IT-індустрії України.

Основна мета міжнародної IT-конференції Black Sea SummIT 2015 об'єднати представників IT-індустрії, показати інвестиційну привабливість та можливості південного регіону України, підтримати плідну співпрацю з міжнародним бізнесом, фондами, акселераторами, бізнес-інкубаторами та місцевими формаціями, започаткувати єдину IT-конференцію. одеському регіоні.

Міжнародні доповідачі-практики з Amazon (US), Cisco (Ukraine), Microsoft, CERN (Switzerland), Trust Sourcing (US), CallFree (US), Ob'vious (France), Yallo (Israel) поділяться своїм досвідом у розвитку та побудові інноваційного бізнесу на сцені Main Stage.

Стартапи отримають шанс виступити, отримати контакти та поспілкуватися з найвідомішими європейськими бізнес-інкубаторами Be Next It (Israel), StartUp WiseGuys (Estonia), StartUp Hub (Poland), Ob'vious (France), Buildit (Estonia) на Startup Stage. Запрошені спікери з Buildit (Estonia), Data Art, Looksery, TouchMe, Unitell, OPower та інші розкажуть про нестандартні технічні рішення та Software Craftsmanship на сцені Tech Stage.

Black Sea SummIT відкриває можливості для бізнес-знайомств усіх рівнів – від індивідуальних розробників, стартап-команд із готовим продуктом до представників муніципалітету та міжнародних інвестиційних фондів. У рамках конференції також пройдуть Networking Pre-Party, Startup Competition та Angel Investor Day.

Запрошуємо всіх учасників регіонального IT-сегменту відвідати цей захід. Придбати квиток на конференцію можна на сайті.