Новини та повідомлення

17.03.2022
Робота дата-центру ЮНІТ-ІС у воєнний час. Запрошуємо до співробітництва!

Шановні клієнти!

У зв'язку з військовим становищем на території України, адміністрація дата-центру ЮНІТ-ІС повідомляє про наведене нижче.

1. Дата-центр та служба клієнтської підтримки продовжують роботу відповідно до встановленого розкладу. Наше завдання забезпечувати працездатність серверів та магістральних ліній у найпростіших умовах та відновлювати можливі пошкодження інфраструктури.

2. Усі платіжні реквізити та методи електронного поповнення клієнтських рахунків працюють у штатному режимі.

3. Станом на 17 березня успішно завершено переїзд усіх потужностей дата-центру на новий сучасний серверний майданчик. Запрошуємо нових клієнтів розміщувати критично важливу серверну інфраструктуру на наші потужності.

4. Новий серверний майданчик обладнаний системами повної автономності, резервним електроживленням на 1 тиждень без електрики при повному блекауті, декількома незалежними оптоволоконними лініями, широкими каналами зв'язності із зовнішнім світом, клієнтським терміналом з доступом до інфраструктури і моніторингом.

5. У зв'язку з військовим становищем, на десятки відсотків зросли експлуатаційні витрати (вартість електроенергії, прив'язки витратної частини за зовнішніми каналами до валютного курсу), та для нормального ведення господарської діяльності компанія проводить індексацію вартості послуг. З 1 березня 2022 року всі тарифи дата-центру Юніт-ІС переглядаються на основі індивідуальних технічних особливостей клієнтів (обсяг серверного парку, сумарне споживання електроенергії, утилізація портів передачі даних). Повідомлення про коригування вартості буде зроблено у вашому особистому кабінеті або контакту з клієнтськими менеджерами компанії.

6. На час дії воєнного стану в Україні дата-центр пропонує клієнтам з регіонів з активними бойовими діями розміщення з оплати лише за накладні витрати.

Дякуємо за розуміння!

З повагою адміністрація дата-центру.